10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialCâţi jandarmi vor asigura ordinea la meciul Dinamo - Rapid

Câţi jandarmi vor asigura ordinea la meciul Dinamo – Rapid

Peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre echipele Dinamo şi Rapid, programat sâmbătă, pe Arena Naţională, de la ora 19.00, în etapa a XXVI-a a Ligii I, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei. 

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion materiale pirotehnice, substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale sau alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Citeşte şi: Ce măsuri de siguranță ia MAI pentru sărbătorile de Paști

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Totodată, cu ocazia desfăşurării partidei de sâmbătă, peste 260 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere. Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în apropierea stadionului cât şi în alte zone de interes operativ şi vor asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă