6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCe șanse are Simona Halep la Turneul US Open

Ce șanse are Simona Halep la Turneul US Open

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, că pentru româncă posibilităţile sunt mari la US Open, relatează Mediafax.

“Simona joacă bine. În turul trei ar putea să o întâlnească pe Alize Cornet şi în sferturi pe Safarova. Va fi dificil. Nu există meciuri uşoare pe tabloul feminin. Sunt posibilităţi mari pentru Simona, dar este şi mult pericol”, a spus Cahill, care este şi comentator ESPN.

Citește și: Turneul US Open: Cine este rivala Simonei Halep, în primul tur

Simona Halep colaborează cu Darren Cahill din luna martie, prin intermediul adidas.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi a doua favorită, o va întâlni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial, în primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Halep şi Erakovici nu au mai fost adversare până în prezent.

Pe partea inferioară a tabloului principal feminin de la US Open, pe care se află şi Simona Halep, jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 4, o va întâlni pe sportiva americană Jamie Loeb, locul 411 WTA şi beneficiară a unui wild card. Petra Kvitova (Cehia), cap de serie numărul 5, va întâlni o jucătoare venită din calificări, iar Lucie Safarova (Cehia), a şasea favorită, va juca împotriva Lesiei Tsurenko (Ucraina), 46 WTA. Halep ar putea să o întâlnească în sferturile de finală pe Safarova, iar apoi într-o eventuală semifinală pe Kvitova.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă