23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialChad Le Clos vrea să îl confrunte pe Michael Phelps la JO...

Chad Le Clos vrea să îl confrunte pe Michael Phelps la JO de la Rio de Janeiro

Chad la Clos, unul dintre înotătorii care l-au învins pe Michael Phelps, a spus că speră să aibă o nouă confruntare cu americanul la Jocurile Olimpice de peste doi ani, de la Rio de Janeiro.

Le Clos  a produs surpriza la Jocurile Olimpice de la Londra, de acum doi ani, când a atins zidul piscinei înaintea lui Phelps, după o cursă extrem de disputată la 200 de metri fluture, şi a cucerit aurul olimpic.

"Sper cu adevărat ca Phelps să ia decizia de a înota la Rio. Cred că ar fi minunat într-adevăr. Revenirea lui Michael ar reprezenta o motivație în plus pentru mine", a declarat Le Clos, potrivit Agerpres.

Phelps și Le Clos au avut o altă bătălie dură la JO de la Londra, la 100 m future. În această probă, victoria i-a revenit americanului care şi-a trecut  în palmares a treia medalie consecutivă de aur în această probă.

La Jocurile Olimpice de la Londra, Michael Phelps a devenit cel mai titrat sportiv din istorie, cu un palmares de 22 de medalii olimpice, dintre care 18 de aur, la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Le Clos şi-a îmbunătăţit în ultimii ani viteză şi speră să doboare recordurile mondiale în probele de 100 şi 200 de metri fluture.

"Cred că la Rio ar trebui să fiu într-o formă de vârf", a spus Le Clos, aflat la Singapore cu ocazia etapei finale a Cupei Mondiale de natație.  Le Clos este sigur că li Michael Phelps va face tot posibilul să fie în formă maximă la Rio de Janeiro.

 

 

Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă