11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialClasament ATP: Copil și Ungur, ascensiune uriașă la dublu

Clasament ATP: Copil și Ungur, ascensiune uriașă la dublu

Marius Copil și Adrian Ungur, campionii turneului ATP de la București, au urcat în top 200 mondial în clasamentul ATP de dublu. Ascensiunea celor doi a venit în urma primului lor titlu la dublu.

Marius Copil a urcat nu mai puțin de 287 de poziții, până pe locul 194, cu 368 puncte. Adrian Ungur a urcat 61 poziții, până pe 103 ATP. Cei doi au câștigat, la dublu, turneul BRD Năstase-Țiriac Trophy, după ce au învins în finală perechea Nicholas Monroe/Artem Sitak (SUA/Noua Zeelandă), cu scorul 3-6, 7-5, 17-15.

Citește și Marius Copil și Adrian Ungur, campioni la BRD Năstase-Țiriac Trophy 2015. Victorie incredibilă!

Horia Tecău, care a abandonat, la dublu, înaintea primului său meci, se menține pe locul 11 în clasamentul mondial, cu 4750 de puncte. Florin Mergea se află a rămas pe poziţia 19, cu 3470 de puncte.

Patrick Grigoriu este ultimul român din top 200, ocupând poziţia 199, cu 362 de puncte.

Citește și Clasament WTA: Halep, luptă strânsă cu Șarapova. Andreea Mitu, în premieră, în top 100

La simplu, toți cei trei români din top 200 au coborât în clasament, după cum urmează: Victor Hănesc (155 ATP, -6 locuri), Marius Copil (180 ATP, -8), Adrian Ungur (197 ATP, -18).

Marius Copil a fost singurul jucător român de pe tabloul principal de simplu al turneului BRD Năstase-Țiriac Trophy, el fiind eliminat în primul tur.

Citește și BRD Năstase-Țiriac Trophy: Guillermo Lopez, campion la București, după finala cu Vesely. Rezultate complete

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
Ultima oră
Pe aceeași temă