20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialClasament ATP: Horia Tecău, aproape de o revenire pe cel mai bun...

Clasament ATP: Horia Tecău, aproape de o revenire pe cel mai bun loc ocupat în carieră

Horia Tecău, semifinalist al turneului de dublu de la Roland Garros, a urcat pe locul 7 mondial în clasamentul ATP, actualizat după grand slam-ul de la Paris.

Horia Tecău a urcat trei locuri în clasamentul de dublu, după ce înainte de Roland Garros ocupa locul 10. Românul este aproape de locul 5, cel mai bun loc ocupat până acum, pe care s-a mai aflat în 2012.

Alături de coechipierul său, olandezul Jean-Julien Rojer, Tecău a ajuns în semifinalele turneului de la Paris, acolo unde a fost învins de echipa Dodig/Melo, care ulterior câștiga trofeul.

Florin Mergea a coborât trei poziții, până pe locul 16. La Paris, el a jucat în optimi, alături de indianul Rohan Bopanna.

În clasamentul de simplu, România este aproape de a rămâne fără reprezentanți în prima sută mondială.

Victor Hănescu a coborât şase locuri şi se află pe poziția 192, cu 254 de puncte.

Următorul român din clasament este Adrian Ungur, locul 193, care a coborât cinci locuri. Marius Copil a urcat de pe locul 202 pe 196. Niciunul dintre cei trei nu a evoluat pe tabloul principal de la Roland Garros.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă