13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCM de Judo: Corina Căprioriu a fost eliminată în primul tur, la...

CM de Judo: Corina Căprioriu a fost eliminată în primul tur, la categoria 57 kilograme

Corina Căprioriu, judoka la categoria 57 kilograme, a fost eliminată în primul tur al Campionatului Mondial de judo de la Celiabinsk (Rusia). Ea a pierdut în fața sportivei Cheng-Ling Lien (Taipei China).

La aceeaşi categorie luptă şi Loredana Ohâi, care a avut un prim tur liber în grupa B, iar în turul secund a trecut de sportiva Nora Gjakova (luptă sub steagul federaţiei internaţionale IJF), potrivit Mediafax.

Corina Căprioriu (28 de ani) este vicecampioană olimpică, medaliată cu bronz la CM din 2011, campioană europeană în 2010 şi medaliată cu bronz la CE din 2011.

Marţi, delegaţia României a cucerit prima medalie la CM din Rusia, prin Andreea Chiţu, argint la categoria 52 de kilograme. Andreea Chiţu are 26 de ani, iar în palmaresul său se mai află titlul european, cucerit în 2012, medalie de argint la CE din 2013 şi de bronz în 2014, dar şi medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2011.

La aceeaşi categorie, în grupa A, Larisa Florian a fost eliminată în turul doi. Luni, în prima zi a Campionatului Mondial, la categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi de campioana europeană, unguroaica Eva Csernoviczki.

Pentru România vor mai lupta Cristian Bodîrlău (cat. 81 kilograme) şi Vlăduţ Simionescu şi Daniel Natea (plus 100 kilograme).

Campionatul Mondial de judo are loc în Rusia, la Celiabinsk, între 25 şi 31 august, cu participarea a 639 de sportivi din 110 ţări.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Forțele ruse ar putea ataca infrastructura de transport a Ucrainei

Forțele ruse își pot schimba atenția în săptămânile următoare către infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă