16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCM Nanning: România, în lupta pentru medalii. Larisa Iordache concurează mâine în...

CM Nanning: România, în lupta pentru medalii. Larisa Iordache concurează mâine în finalale la sol şi bârnă

Vicecampioana mondială la individual compus, gimnasta Larisa Iordache, concurează mâine în finalale la bârnă şi sol şi se bate pentru o medalie. Este campioană europeană la sol şi vicecampioana continentului la bârnă.

Sportiva intră în concursul de mâine după ce, luni, a obţinut în calificări a doua notă la fiecare dintre cele două aparate.

"Sunt foarte fericită că am cucerit această medalie, sunt foarte mândră, pentru că am muncit intens zi de zi pentru a ajunge pe podiumul Campionatelor mondiale. Mulțumesc antrenorilor, familiei mele, mamei și tatălui meu, care s-au aflat în tribună și m-au susținut, mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi, de gimnastica românească", a declarat Larisa Iordache ieri, după ce a urcat pe a doua treaptă a podiumului mondial la individual-compus.

Larisa Iordache are în palmares 5 titluri europene şi o medalie de bronz, la Jocurile Olimpice din 2012- în concursul pe echipe.

Principala adversară a Larisei Iordache va fi campioana mondială la individual-compus, sportiva Simone Biles, din Statele Unite ale Americii. Larisa Iordache a fost, însă, mai bună , ieri, la bârnă, unde cu 15, 100 a obţinut cea mai mare notă din concurs. La bârnă vor intra în concurs sportivele: Yao Jinnan și Bai Yawen (ambele China), Elisabeth Black (Canada), Kyla Ross (SUA), Aliya Mustafina (Rusia), Asuka Teramoto (Japonia), Larisa Iordache şi Simone Biles. La sol sunt calificate în finală: Mykayla Skinner (SUA), Vanessa Ferrari și Erika Fasana (Italia), Aliya Mustafina (Rusia), Claudia Fragapane (Marea Britanie), Larissa Miller (Australia), Larisa Iordache şi Simone Biles.

 

 

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă