10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCM Rugby: Surpriză în echipa de start a României la meciul cu...

CM Rugby: Surpriză în echipa de start a României la meciul cu Italia

Selecţionerul galez Lynn Howells a stabilit echipa de start pe care România o va trimite pe teren împotriva Italiei, în ultima partidă din faza grupelor de la Cupa Mondială de rugby. Căpitanul Mihai Macovei se numără printre cei 15 jucători ai formulei de start, deși este suspendat.

Primul cincisprezece al României: 1. Mihăiţă Lazăr , 2. Otar Turashvili , 3. Paulică Ion, 4. Valentin Poparlan, 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (căpitan), 9. Valentin Calafeteanu, 10. Michael Wiringi, 11. Ionuţ Botezatu, 12. Florin Vlaicu, 13. Paula Kinikinilau, 14. Mădălin Lemnaru, 15. Cătălin Fercu.

Citește și CM Rugby: Ziua în care “Stejarii” au scris istorie, urmată de finala cu Italia

Rezerve le României: 16. Andrei Rădoi, 17. Andrei Ursache, 18. Alexandru Ţăruş, 19. Daniel Carpo, 20. Stelian Burcea, 21. Tudorel Bratu, 22. Csaba Gal şi 23.Adrian Apostol.

Mihai Macovei a fost suspendat timp de două săptămâni de către Comisia de Disciplină a competiției, însă a făcut apel la această sancțiune. În cazul în care contestația nu-i va fi aprobată, el nu va putea fi folosit contra Italiei, chiar dacă se află în echipa de start.

face parte din echipa de start, deşi a fost suspendat două săptămâni de Comisia de Disciplină pentru un placaj periculos în partida cu selecţionata Canadei. Howells speră să îl poată folosi pe Macovei după ce acesta a făcut apel la sancţiunea primită.

Mijlocaşul la grămadă Florin Surugiu, accidentat, va lipsi de la acest meci.

Echipa naţională de rugby a României întâlneşte, duminică, de la ora 16.30, la Exeter, reprezentativa Italiei.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă