10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCorona Brașov câștigă pentru a doua oară Cupa României la hochei pe...

Corona Brașov câștigă pentru a doua oară Cupa României la hochei pe gheață

ASC Corona Brașov și-a trecut în palmares a doua Cupă a României, după ce a învins-o, în finala ediției din acest an, pe HSC Miercurea Ciuc, cu scorul de 3-2 (0-2, 1-0, 2-0).

Ciucanii, deținătorii trofeului, au beneficiat de un debut excelent de meci, cu două goluri marcate în primele zece minute, prin Michal Satek (05:48) și Gergo Biro (09:10). Csaba Nagy (30:54) a redus din diferență pentru Corona, Peter Klouda (48:27) a restabilit egalitatea, iar Csanad Virag a înscris golul victoriei pe finalul meciului (58:31), conform Agerpres.

CSA Steaua București s-a clasat pe locul al treilea, după ce a învins pe Progym Gheorgheni cu scorul de 6-3 (3-1, 1-2, 2-0), în finala mică de sâmbătă. 

Fazele finale ale competiției s-au desfășurat pe Patinoarul Olimpic din Brașov.

Corona și-a trecut în palmares a doua sa Cupă a României (prima în 2012-2013), brașovenii jucând a șasea finală din ultimele șapte disputate. HSC Miercurea Ciuc va rămâne fără trofeu în acest sezon, după ce a ratat calificarea în faza play-off a Campionatului Național, iar în Liga MOL ocupă ultimul loc.

Ediția 2013-2014 a competiției a fost câștigată de HSC Miercurea Ciuc, la Galați, pe 14 septembrie anul acesta, 2-1 cu Corona, după prelungiri. 

Cele mai citite

PSD Livrează: Pensiile înainte de Paște în 2024

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca, în 2024, cu ocazia Paștelui Ortodox, pensiile pentru cei aproximativ 5 milioane de pensionari din România...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

PSD Livrează: Pensiile înainte de Paște în 2024

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca, în 2024, cu ocazia Paștelui Ortodox, pensiile pentru cei aproximativ 5 milioane de pensionari din România...
Ultima oră
Pe aceeași temă