14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialCristi Chivu o laudă pe Simona Halep

Cristi Chivu o laudă pe Simona Halep

Cristi Chivu, fostul internaţional român, are numai cuvinte de laudă pentru Simona Halep, numărul doi mondial în tenisul feminin.

"Simona e un etalon pentru părinţii care doresc să îşi vadă copii făcând sport de performanţă. Şi pentru copii pentru că au un model foarte bun de urmat şi mă bucur că a crescut foarte mult în ultima vreme. Ea se bucură de munca depusă de-a lungul timpului pentru că rezultatele se văd acum. Îi ţinem toţi pumnii pentru victoriile care vor urma", a spus Cristi Chivu.

El a adăugat că şi fiica sa mai mare, Natalia, a luat lecţii de tenis. "Natalia joacă şi fotbal, ea trebuia să fie băiat cred. E un copil atletic, cu o structură fizică destul de bine pusă la punct. Practic ea nu ştie să meargă, ea doar aleargă. Ne gândim să o dăm la un sport, a început să joace tenis, dar când are chef, nu o obligăm în niciun fel. A luat nişte lecţii. A fost şi Anastasia (n.r. – la tenis), dar ea e mai puţin cu sportul", a explicat Chivu, potrivit Mediafax.

 

Cele mai citite

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...
Ultima oră
Pe aceeași temă