13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCristina Neagu, cea mai bună handbalistă româncă, se întoarce în țară și...

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă româncă, se întoarce în țară și va juca la CSM București

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în anii 2014 și 2015, revine în România și va juca la clubul CSM București.

În ultimii trei ani, Cristina Neagu a evoluat la echipa Buducnost din Muntenegru, cu care a câștigat Liga Campionilor EHF și titlul de cea mai bună marcatoare în 2015. 

Cristina Neagu, inter stânga, are 28 de ani. Ea a semnat o înțelegere valabilă pentru doi ani de zile cu CSM București, anunță un comunicat oficial al clubului.

"Sunt extrem de încântat să văd că o sportivă de talia Cristinei Neagu a ales CSM București. Era frustrant să vezi o astfel de jucătoare evoluând pentru o echipă din afara României. Trebuie să ne apreciem mai mult valorile şi să le propunem tinerilor sportivi modele", a anunțat Alin Petrache, director general al CSM București.

CSM București este un club înființat în anul 2007 de Consiliul General al Capitalei. În acest context, integrarea Cristinei Neagu în echipa CSM a fost salutată și de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...
Ultima oră
Pe aceeași temă