21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialCS Politehnica a câștigat Cupa României la karate

CS Politehnica a câștigat Cupa României la karate

Cupa României FRK WKC a fost câștigată de CS Politehnica, din Cluj-Napoca. A doua echipă din clasamentul competiției este CS Rapid București.

Gruparea din Cluj a obținut 58 de medalii (34 aur, 15 argint, 9 bronz). Ea a fost urmată în clasament de echipele: CS Rapid București cu 51 medalii ( 17, 22, 12), CS Hayashi Activ din Florești cu 34 medalii (13, 10, 11) și CS Dojokan Activ din Aiud cu 14 medalii (7, 6, 1), conform Agerpres.

Cupa României, desfășurată pe parcursul a doua zile la Complexul Sportiv Apollo din București, a reunit 531 de sportivi , 77 de echipe din 44 de cluburi membre ale FRK WKC.

''Federația Română Karate WKC a încheiat prima parte a calendarului 2014-2015. Mai avem o singură competiție organizată la Arad de CS Tiger și ne vom mai întâlni doar la Gala Campionilor la Cluj, în 20 decembrie 2014. Urmează un început de an aglomerat, în care va trebui să găsim cele mai bune opțiuni pentru pregătirea loturilor naționale care vor participa anul viitor la primele competiții organizate de United World Karate (UWK). Rămâne de văzut dacă vom avea și o susținere financiară adecvată pentru participarea la Campionatul Mondial UWK din Brazilia. Va fi un moment important pentru karate-ul mondial cu siguranță, când cele 7 federații mondiale unite sub aceiași 'umbrelă' își vor trimite cei mai buni sportivi în confruntarea comuna de la Sao Paulo'', a declarat Liviu Crișan, președintele FRK WKC.

FR Karate WKC anunță ca în data de 20 decembrie 2014 va organiza la Cluj Napoca — Gala FRK WKC 2014, unde vor fi invitați cei mai buni sportivi ai federației alături de antrenori lor .

Cele mai citite

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...
Ultima oră
Pe aceeași temă