11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialCSM Bucureşti a învins echipa daneză FC Midtjylland, în grupele Ligii Campionilor...

CSM Bucureşti a învins echipa daneză FC Midtjylland, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins, vineri seară, echipa daneză, FC Midtjylland, într-un meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor, cu scorul de 24-22, informează Mediafax.

Marcatoarele echipei bucureştene a fost Gullden – 9, Curea – 4, Rodrigues Belo – 3, Torstensson – 2, Fisker, Brădeanu, De Oliveira, Vărzaru, Martin Berenguer şi Manea.

Pentru formaţia oaspete au înscris Ahlm – 6, Jorgensen – 5, Boegelund – 3, Kristiansen – 3, Thorsgaard – 3, Pedersen şi Jensen.

În continuare, CSM București va avea următorul program în grupa 2: cu Gyor, în deplasare (6 februarie), cu HC Vardar, pe teren propriu (14 februarie), cu FC Midtjylland, în deplasare (21 februarie) și cu Gyor, pe teren propriu (28 februarie).

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală, în care vor lupta eliminatoriu pentru calificarea la Turneul Final Four, programat la Budapesta, în 7-8 mai.

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă