12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialCupa Hopman: Victorie chinuită pentru Serena Williams în meciul cu Safarova

Cupa Hopman: Victorie chinuită pentru Serena Williams în meciul cu Safarova

Liderul WTA Serena Williams a câștigat cu mari dificultăți partida cu Lucie Safarova (Cehia), locul 15 WTA, impunându-se cu scorul de 6-3, 6-7 (1), 7-6 (6).

Serena Williams a obţinut astfel cea de-a zecea victorie din tot atâtea partide în faţa jucătoarei cehe. Partida, care a durat două ore şi 35 de minute, a contat pentru clasamentul Grupei A, conform Mediafax.

La competiţia găzduită de oraşul australian Perth, Williams a mai înregistrat o victorie, 0-6, 6-3 6-0, cu italianca Flavia Pennetta (12 WTA) şi o înfrângere, 2-6, 1-6, contra sportivei Eugenie Bouchard (Canada, 6 WTA).

În primele două partide ale competiţiei, Serena Williams s-a plâns din cauza diferenţei de fus orar, susţinând că se simte foarte obosită.

În meciul rezervat băieţilor, americanul John Isner (29 de ani, 18 ATP) va juca împotriva lui Adam Pavlasek (20 de ani, 239 ATP).

Cele mai citite

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...
Ultima oră
Pe aceeași temă