10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDoroftei, ajutat de lumea boxului să revină asupra deciziei de a demisiona

Doroftei, ajutat de lumea boxului să revină asupra deciziei de a demisiona

Leonard Doroftei a recunoscut că a renunţat la idea de a demisiona de la şefia Federaţiei Române de Box datorită sportivilor, antrenorilor şi preşedinţilor de club.

"Am intenţionat să-mi dau demisia, dar oamenii de box din ţară nu au fost de acord. M-au întors sportivii, antrenorii şi preşedinţii de club din ţară, care vor să-i reprezint şi să fiu alături de ei. Am crezut că poate e mai bine să plec şi să vină altcineva, care să facă mai mult decât mine", a declarat Doroftei.

Fostul campion mondial a negat faptul că ar fi intenţionat să demisioneze în urma unui conflict cu vicepreşedintele FRB, Vasile Câtea.

"Nu am niciun război cu nimeni, sunt probleme organizatorice de box, pe care trebuie să le rezolvăm. Acum am rămas singur în ploaie cu Centura de aur. Toţi au fugit şi m-au lăsat pe mine. Eu nu am organizat niciodată, nici măcar Cupa Bărăganului, iar acum trebuie să organizez Centura de Aur. E foarte greu, dar încerc. Nimic nu a fost uşor în viaţă. De asta eu nu am vrut să mai stau (nr – în funcţie), dacă nu sunt capabil, eu nu mă leg de scaun. Am venit când boxul era jos, iar acum e sus. Avem 15 medalii până acum, avem performanţă. Poate alticineva e mai bun ca mine. Cine vrea, să vină şi să încerce".

Leonard Doroftei se află la conducerea FR de Box din 23 noiembrie 2012. El declara, luni, că în proporţie de 99 la sută s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, precizând că doreşte să se dedice unei cariere de antrenor.

Fostul campion mondial WBA a mai intenţionat să demisioneze de la conducerea federaţiei, în septembrie, după un conflict cu vicepreşedintele Vasile Câtea.

 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă