18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialDramă pentru All Blacks: Un fost internațional de rugby și soția sa,...

Dramă pentru All Blacks: Un fost internațional de rugby și soția sa, decedați într-un accident rutier

Fostul internațional de rugby Jerry Collins, care a evoluat pentru naționala Noii Zeelande, a decedat, împreună cu soția sa, într-un accident rutier care a avut loc în Franța. În autoturism se afla și copilul lor.

Collins, în vârstă de 34 de ani, se afla, împreună cu familia sa, într-un autovehicul pe autostrada A9 din Franța. La un moment dat, în apropiere de Beziers, mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un autocar cu portughezi. Cei doi soți au decedat la locul accidentului, în timp ce fetița lor, de doar trei luni, a fost transportată în stare gravă la spital.

Alte două persoane din autocar au suferit răni ușoare în momentul impactului.

Collins, campion mondial under-19, a avut 48 de selecții pentru All Blacks, despărțindu-se de naționala Noii Zeelande, în 2008. De atunci a lucrat în cadrul staff-ului medical al echipei Narbonne (Franța).

Echipa sa de club la care a evoluat cea mai mare parte a carierei a fost Wellington Hurricanes (Noua Zeelandă). A mai evoluat în Japonia, la Yamaha Jubilo, în Ţara Galilor la Ospreys şi în Franţa la RC Toulon.

Avea în palmares turneul Tri-Nations, câștigat de trei ori cu Noua Zeelandă, dar și apariții la Cupa Mondială, în 2003 şi 2007.

Cele mai citite

Guvernatorul Băncii Centrale a Italiei îndeamnă băncile italiene să plece din Rusia

Băncile italiene trebuie să pună punct afacerilor pe care le derulează în Rusia, pentru că rămânerea în această ţară creează o "problemă de reputaţie",...

Reforma poliției americane s-a amânat chiar și la patru ani de la decesul lui George Floyd

Moartea lui George Floyd a devenit un strigăt de mobilizare pentru echitate și justiție rasială, dar patru ani mai târziu, calea spre o reformă...

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă