14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialDuelul uriaşilor din Balcani este la Ploieşti

Duelul uriaşilor din Balcani este la Ploieşti

Asesoft Ploieşti provoacă la un regal baschetbalistic una dintre cele mai tari echipe din Europa- Partizan Belgrad.

Campioana CSU Asesfot se pregăteşte pentru meciurile tari din Europa cu un adversar de lux- Partizan a dominat întrecerea din Serbia de 15 ani şi are un palmares european de invidiat- titlul din Euroligă- 1993, trei Cupe Korac- 1978, 1979, 1989, şase Ligi Adriatice-2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 21 de titluri naţionale şi 13 Cupe ale Serbiei.

Partizan este antrenată de Dusko Vujosevic, cel mai cunoscut antrenor din istoria echipei, aflat la al patrulea mandat la cârma alb-negrilor. Echipa are în componenţă jucători precum Milenko Tepic, Dord Gagic sau Dragan Milosavljevic- toţi componenţi ai reprezentativei sârbe.

De partea cealaltă, Asesoft este cea mai titrată echipă din întrecerea românească. Asesoft le promite sârbilor că nu va face rabat de la sloganul “Pe aici nu se trece!” cu care întâmpina adversarele din Europa.

„Punând cap la cap toate aceste elemente și privind retrospectiv către formațiile pe care CSU Asesoft le-a întâlnit, de-a lungul anilor, în EuroCup și EuroChallenge, putem spune fără teama de a greși că Partizan Belgrad este cel mai sonor nume care va călca în Sala Olimpia. Sârbii domină cu regularitate de aproape de 15 ani întrecerea internă, reprezintă o structură solidă și un model pentru orice club care se respectă. Pe lângă fanii ploieșteni care vor veni cu siguranță în număr mare la sală, așteptăm la acest meci comunitatea sârbească”, a declarat Ionuţ Georgescu, preşedintele executiv al CSU Asesoft Ploieşti.

Meciul amical dintre CSU Asesoft şi Partizan Belgrad este pe 11 septembrie, de la ora 19, în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploieşti. Intrarea este liberă.

 

 

Cele mai citite

SUA avertizează Raiffeisen Bank că îi taie accesul la sistemul financiar american din cauza legăturilor cu Rusia

Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, în scris, de Trezoreria SUA că accesul său la sistemul financiar american ar putea fi...

Probleme pentru IT-iștii din Cluj. Gameloft, concedieri masive

Gameloft va închide studioul său din Cluj-Napoca, a transmis compania. Peste 100 de angajați vor fi concediați. „La nivel de companie trebuie să reevaluăm în...

Flaviu Hoțopan, fost demnitar al Guvernului României, prins la furat cu camionul!

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă