11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialDulgheru: "Suportul publicului te ajută mereu." Ce fotbalist a aplaudat-o din tribune

Dulgheru: “Suportul publicului te ajută mereu.” Ce fotbalist a aplaudat-o din tribune

Alexandra Dulgheru a spus, după eliminarea franțuzoaicei Alize Cornet, la Doha, că a avut un meci dificil, dar că s-a bucurat de sprijinul publicului. Românca le-a mulțumit fanilor la final, în tribune aflându-se și un fotbalist care a părăsit de curând clubul Steaua.

"Am crampe, am jucat mult. Ştiu că Alize este o mare luptătoare, am încercat să mă bucur de acest meci, ştiam că trebuie să lupt mult. Am făcut câteva puncte formidabile", a declarat Dulgheru, conform Mediafax.

După meciul cu Alize Cornet, Alexandra Dulgheru a mers în tribună, pentru a le mulţumi fanilor români care au susţinut-o. "Am fost după meci şi le-am mulţumit, suportul publicului te ajută mereu. Sper să mă susţină şi mâine", a spus Dulgheru.

Citește și Alexandra Dulgheru a dat lovitura la Doha. Pe cine a eliminat în primul tur

La meci a fost prezent şi fostul atacant stelist Claudiu Keşeru, care a semnat săptămâna trecută cu echipa Al Gharafa din Qatar.

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, pe sportiva franceză Alize Cornet, locul 24 WTA, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie Premier de la Doha, cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari. Dulgheru, venită din calificări, a avut nevoie de două ore şi 30 de minute pentru a se impune în meciul cu Alize Cornet.

În turul doi, Dulgheru o va întâlni, miercuri, pe sportiva daneză Caroline Wozniacki, a treia favorită şi locul cinci WTA. Pentru prezenţa în turul doi, Dulgheru va primi un cec de 10.240 de dolari şi 55 de puncte WTA.

La Doha ar fi trebuit să participe şi Simona Halep, deţinătoarea trofeului, dar ea a renunţat să-şi apere titlul, după ce a câştigat, sâmbătă, turneul de la Dubai.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă