12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialDulgheru, după eliminarea Canadei: "Mi-e dor de casă, sunt plecată de două...

Dulgheru, după eliminarea Canadei: “Mi-e dor de casă, sunt plecată de două luni și jumătate”

Fed Cup 2015. Alexandra Dulgheru, jucătoare care a adus două puncte României, în victoria cu reprezintativa Canadei, scor general 3-1, a spus că abia așteptă să ajungă acasă deoarece este plecată de mai bine de două luni. 

Alexandra Dulgheru a adus punctul decisiv României, după victoria, scor 3-6, 7-5, 6-2, în fața canadiencei Francoise Abanda.

"Vă mulțumesc furmos. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să aduc 2 puncte echipei, dar cred că cea care a adus punctul decisiv a fost Andreea Mitu. Sunt foarte bucuroasă. Eram puțin obosită, dar am știut că dacă reușesc să-mi găsesc ritmul voi reuși. Au fost mai multe momente decisive în acest meci… Ea e o jucătoare cu mare potențial, eu eram puțin obosită. La început greșream mult, încercam să schimb direcția, apoi când am reușit să accelerez m-am descurcat mai bine. Am încercat azi să schimb ritmul… La început m-am speriat pentru că nu mă așteptam să nu simt bine jocul. Nu-mi doream să ajungem la 2-2 și am dat totul. Este o surprafață foarte rugoasă și dacă nu faci pașii potriviți pur și simplu te împiedici. Mă bucur că am reușit să nu lovesc arbitrul la una dintre mingi", a spus Dulgheru, după meci.

"Eu cred că merităm să fim în Grupa Mondială pentru că avem echipă. Avem potențial. Pentru noi este o bucurie să performăm la cel mai înalt nivel. Fed Cup este o competiție care îți dă o energie aparte. De fiecare dată după Fed Cup am avut turnee bune, pur și simplu simți că îți dă aripi. Sunt plecată de acasă de două luni și jumătate și abia aștept să ajung acasă… îmi este dor. Sperăm să fiți alături de noi în continuare!"

România a eliminat Canada în barajul Grupei Mondiale și revine în elita tenisului, între primele 8 naționale ale lumii, după 23 de ani.

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă