20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE Eastbourne: Meciurile Irinei Begu și Alexandrei Dulgheru amânate de FURTUNĂ

UPDATE Eastbourne: Meciurile Irinei Begu și Alexandrei Dulgheru amânate de FURTUNĂ

UPDATE. Meciurile de debut ale turneului Premier de la Eastbourne au fost amânate de mai multe ori, luni, din cauza ploii abundente.

Irina Begu și Alexandra Dulgheru ar putea evolua după ora 19.00, sau chiar marți, în condițiile meteo actuale. Cele două urmează să debuteze în primul tur.

Organizatorii au anunțat diferite ore de start ale meciurilor, însă de fiecare dată acestea au fost amânate, deoarece terenurile neacoperite au devenit impracticabile după aversele de la Eastbourne.

Citește și Un nou început pentru starul Simona Halep

—-

Turneul Premier de la Eastbourne, ultimul de dinaintea Wimbledon, are la linia de start doar două românce. Irina Begu, 30 WTA, și Alexandra Dulgheru, 59 WTA, venită din calificări, vor evolua, luni, în primul tur.

Irina Begu întâlnește, în prima rundă, o adversară dificilă, cehoaica Barbora Strycova, 28 WTA. Meciul dintre cele două este programat pe terenul 1, după un alt meci de simplu, care începe la ora 14.00. Begu, 24 ani și Strycova, 29 ani se vor duela pentru a doua oară în cariera lor, prima întâlnire având loc tot în 2015, la Madrid. Românca se impunea atunci, în optimi, cu scorul de 6-4, 6-4.

Alexandra Dulgheru a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de cele două tururi ale calificărilor. Românca, în vârstă de 26 ani, va întâlni, în primul tur, tot o jucătoare venită din calificări, americanca Irina Falconi, 25 ani și locul 73 WTA. Partida dintre cele două are loc pe terenul 2 și va avea loc după un alt meci de simplu, care va începe la ora 13.00. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2012, în primul tur la Indian Wells, când românca s-a retras la scorul de 6-4, 2-5. 

Tot la Eastbourne a mai evoluat, în calificări, Monica Niculescu, 46 WTA, însă nu a acces pe tabloul principal al competiției.

Turneul Premier de la Eastbourne este ultimul și totodată unul dintre cele 4 turnee pregătitoare, de iarbă, de dinaintea Wimbledon. Cel de-al treilea grand slam al anului, Wimbledon, debutează săptămâna viitoare, după ce se vor încheia meciurile din calificări.

 

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă