15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Echipa Concordia Chiajna, blocată în Istanbul, cu o zi înainte de...

FOTO: Echipa Concordia Chiajna, blocată în Istanbul, cu o zi înainte de Finala Cupei Ligii. Când ar putea reveni în România

 

PDATE 15.26: Jucătorii echipei de fotbal Concordia Chiajna și-au exprimat speranța că se vor putea întoarce, sâmbătă seara, în România.

Compania TAROM va opera zborul RO 263/4, cu plecare la ora 16.25, către Istanbul. La întoarcere vor fi preluaţi pasagerii cursei RO 262, care trebuia să ajungă la Bucureşti la ora 11.55, potrivit Agerpres.

„Operăm zborul RO 263/4, care pleacă la ora 16:25. Zborul de întoarcere de la Istanbul va prelua şi pasagerii zborului RO 262, de azi dimineaţă. Recomandăm pasagerilor TAROM să se adreseze echipei care se află la poarta G17, în zona de check-in, sau, dacă se află în zona de tranzit, în proximitatea ghişeului central de informaţii (lângă Cafe Nero)”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Georgeta Dinu. 

 

——–

Echipa de fotbal Concordia Chianjna este blocată, sâmbătă dimineața, într-un hotel din apropierea Aeroportului Internațional Ataturk din Istanbul, ca urmare a tentativei de lovitură de stat care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Turcia, potrivit Digi24.

„Situaţia este sub control, dar jucătorii sunt uşor speriaţi, nimeni nu ştie să ne spună ce se întâmplă. Este forfotă maximă pe străzi, e foarte multă efuziune pe străzi, a declarat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, purtătorul de cuvânt al echipei de fotbal, Florin Petrescu.

Concordia a desfășurat un stagiu de pregătire în Turcia și urma să revină în țară, unde sâmbătă are programate antrenamentul oficial și conferința de presă premergătoare finalei Cupei Ligii. Finala Cupei Ligii este programată duminică, de la ora 20.00, cu Steaua București, pe Arena Națională din București.

„Cert e că trebuie să ajungem la Bucureşti, nu ne bazăm pe nicio cursă, vom face deplasarea spre România cu autocarul”, a declarat pentru Digi24 Florin Petrescu.

 Cel puţin 90 de persoane au murit şi 1.154 au fost rănite în timpul tentativei de lovitură de stat, informează agenţia turcă Anadolu, citată sâmbătă dimineaţa de EFE, potrivit Agerpres.Pe de altă parte, un oficial a precizat pentru Reuters că autorităţile de la Ankara au operat 1.563 de arestări din cadrul personalului militar pe întreg teritoriul ţării după tentativa de lovitură de stat iniţiată de o facţiune din armată.

 

 

 

Cele mai citite

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...

Iași: Șoferița care a provocat moartea Anastasiei, o fetiță de 4 ani, a fost trimisă în judecată și pentru ucidere din culpă

Femeia care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă de 4 ani, evenimentul având loc în comuna Scobinţi din judeţul Iaşi, a fost trimisă...

Hezbollah anunță că a bombardat nordul Israelului

Gruparea şiită libaneză Hezbollah a declarat că a vizat intens ţinte militare în nordul Israelului şi, pentru prima dată, o bază militară de lângă...
Ultima oră
Pe aceeași temă