11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialEchipa de Fed Cup a României a ratat prezența în Grupa Mondială,...

Echipa de Fed Cup a României a ratat prezența în Grupa Mondială, după înfrângerea 1-3 cu Germania

Sfârșit de săptămâna de coșmar pentru tenisul feminin românesc în condițiile în care echipa de tenis feminin a țării noastre retrogradează din Grupa Mondială.

În cele două confruntări de duminică Monica Niculescu a pierdut în trei seturi un meci pe care l-a avut în mână iar în duelul vedetă tot duminică Simona Halep a fost spulberată de Angelique Kerber după două seturi.

România a pierdut în sala Polivalentă din Cluj partida din play-off-ul grupei în Fed Cup învinsă fiind de o echipă a Germaniei condusă magistral pe teren atât sâmbătă cât și duminică de două jucăyoare în mare formă Angelique Kerber numarul 3 WTA  și Andrea Petkovic numărul 30 WTA cu 3-1.

Simona Halep  (6 WTA) a pierdut fără drept de apel 2-6, 2-6 meciul trei cu Angelique Kerber (3 WTA)  partida vedetă de la Cluj din Fed Cup contra echipei Germaniei.

La jumătatea zilei de duminică șansele echipei noastre de a egala formația Germaniei când scorul era 1-2 la general și de a rămâne în luptă au depins de partida dintre Monica Niculescu și Andrea Petkovic.

Monica Niculescu a făcut un meci excelent și putea câștiga partida, dar a ratat două mingi de meci în finalul setului doi și Petkovic a profitat a întors soarta partidei câștigand în final cu: 2-1 la seturi 6-3 în decisiv.

Trebuie spus că Irina Begu a fost înlocuită de Monica Niculescu în meciul cu Andrea Petkovic, în urma unei decizii strategice luate de Alina Tecșor căpitanul nejucător al echipei României.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă