15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialEchipa Ligii Campionilor la handbal: Cinci jucătoare de la Baia Mare și...

Echipa Ligii Campionilor la handbal: Cinci jucătoare de la Baia Mare și Tone Tiselj, printre nominalizări

All Star Team al Ligii Campionilor la handbal feminin ar putea cuprinde și jucătoare din România. Cinci handbaliste de la campioana HCM Baia Mare, dar și antrenorul Tone Tiselj, se numără printre nominalizări.

De la HCM Baia Mare au fost nominalizate: Ardean, Do Nascimento, Szucs, Buceschi și Abbingh. Cea de a treia româncă, nominalizată, este Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, conform Mediafax.

Citește și Cupa României la handbal feminin: Au fost stabilite meciurile din semifinale

EHF a nominalizat 50 de jucătoare şi antrenori, provenind de la 12 cluburi şi având 18 naţionalităţi, câte cinci pentru titlul cel mai bun portar, cea mai bună extremă stânga, cel mai bun inter stânga, cel mai bun centru, cel mai bun pivot, cel mai bun inter dreapta, cea mai bună extremă dreapta, cea mai bună apărătoare, cea mai bună tânără jucătoare (sub 23 de ani) şi cel mai bun antrenor.

Conform anunţului de miercuri al EHF, Valentina Elisei-Ardean (HCM Baia Mare) a fost nominalizată pentru cea mai bună extremă stânga, Cristina Neagu (Buducnost Podgorica) pentru cel mai bun inter stânga, Alexandra Do Nascimento (HCM Baia Mare) pentru cea mai bună extremă dreapta, Gabriella Szucs (HCM Baia Mare) pentru cea mai bună apărătoare, Lois Abbingh şi Eliza Buceschi (ambele de la HCM Baia Mare) pentru cea mai bună tânără jucătoare şi Tone Tiselj (HCM Baia Mare) pentru cel mai bun antrenor.

Urmărește aici Live Text Miami 2015. Simona Halep – Sloane Stephens: ora 02.00. Șansa unei victorii mari în fața americancei

Fanii pot vota începând de miercuri şi până în 3 mai, rezultatele urmând a fi anunţate în cadrul Turneului Final Four al Ligii Campionilor de la Budapesta, din 9-10 mai.

All Star Team, decisă prin voturile fanilor, este la a doua ediţie după cea din sezonul 2013-2014, când s-au înregistrat 18.000 de voturi.

Citește și Miami 2015: Avancronică Simona Halep vs Sloane Stephens, meciuri de cinci stele pe zgură și hard

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă