3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialEchipa SUA, conduce detașat în clasamentul pe medalii la Rio de Janeiro...

Echipa SUA, conduce detașat în clasamentul pe medalii la Rio de Janeiro după cinci zile de competiție

După cinci zile de concurs, SUA este lider în clasament, cu 32 de medalii, urmată de China și Japonia. Americanii și-au pregătit excelent probele la toate concursurile la care au participat până în prezent. 

Dintre cele 32 de medalii obținute de Statele Unite la această ediție a Jocurilor Olimpice, 11 sunt de aur, tot atâtea de argint, iar 10 sunt de bronz.

China a câștigat 10 medalii de aur, 5 de argint și 8 de bronz, în timp ce Japonia are 6 medalii de aur, una de argint și 11 de bronz.

Dintre națiunile europene participante, cel mai bine se claseazăUngaria, cu 7 medalii, dintre care cinci de aur și câte una de argint și de bronz.

Printre suprizele din top 15 se numără Kazakhstan, cu 7 medalii, dintre care două de aur și Thailanda, cu 4 medalii, dintre care două de aur.

În timp ce Kosovo a luat primul aur din istorie, România este în continuare fără medalie la Jocurile Olimpice de la Rio, însă delegația noastră speră în continuare să urce pe podium. Speranțele românilor se leagă acum de tenis, scrimă și gimnastică.

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă