16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialEuroCup: Campioana la baschet, CSU Ploiești, are adversari dificili în grupa E

EuroCup: Campioana la baschet, CSU Ploiești, are adversari dificili în grupa E

CSU Asesoft Ploiești, campioana României la baschet masculin, are parte de adversari dificili în grupa E a competiției EuroCup. Printre cele 5 adversare se numără și două cunoștințe mai vechi, Banvit (Turcia) și Hapoel (Israel).

Ploieștenii și-au aflat adversarele din EuroCup în urma tragerilor la sorți de la Barcelona. CSU a nimerit în grupa E, alături de echipele: Lietuvos Rytas (Lituania), Banvit Bandirma (Turcia), Krasny Oktybar Volgograd (Rusia), Partizan Belgrad (Serbia) şi Hapoel Ierusalim (Israel).

„La un asemenea nivel, nu există grupă uşoară, oriunde am fi picat era la fel de greu. Avem şanse de calificare, ne vom lupta în fiecare meci şi pot spune că vom depinde şi de program. Mă bucur că ne vom reîntâlni cu Partizan, de această dată într-un meci oficial”, a declarat antrenorul campioanei, Vladimir Arnautovic, potrivit site-ului oficial al clubului prahovean.

Doar primele 4 echipe din fiecare grupă se califică în următoarea fază ale celei de a doua competiții, la baschet, a Europei. În această etapă, care va include cele mai bun 32 de echipe, vor fi consituite noi grupe, după care se va trece direct la fazele eliminatorii, începând cu optimile.

Ploieștenii debutează în EuroCup, pe 15 octombrie, cu o deplasare în Rusia, la Krasny Oktybar Volgograd, în traducere liberă "Octombrie Roșu".

 

Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă