14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialFed Cup: 4000 de bilete vor fi puse în vânzare pentru meciul...

Fed Cup: 4000 de bilete vor fi puse în vânzare pentru meciul România – Serbia, la care va evolua și Simona Halep

FR de Tenis va pune în vânzare circa 4000 de bilete pentru meciul de Fed Cup, dintre România și Spania. Pentru a o vedea pe Simona Halep, și coechipierele sale de la lotul național, românii vor trebui să plătească prețuri între 60-100 lei.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, anunță că prețul biletelor nu a fost încă stabilit, însă că acestea nu vor trece de 60 de lei, pentru o zi întreagă, respectiv 100 lei, abonamentul pentru cele două zile ale întâlnirii. Meciul România – Spania, care se va desfășura la Patinoarul artificial din Galați, este programat pentru perioada 7-8 februarie,

'Fiind un eveniment de prim rang, probabil că prețul biletelor va fi asemănător cu cel de la turneul WTA de la București, adică 60 lei pe zi. Sâmbătă vom avea trei meciuri, iar duminică încă două. Să vezi două meciuri importante, 60 de lei nu este o sumă foarte mare. Încă nu am hotărât exact, vom mai discuta prețurile, dar ca reper, probabil va fi și un abonament de 100 de lei. La evenimente de acest gen în străinătate se plătește foarte mult', a spus George Cosac, potrivit Agerpres.

Vor fi puse în vânzare circa 4.000 de bilete pentru întâlnirea Fed Cup de la Galați. În ceea ce privește modalitatea achiziționării tichetelor, acestea vor fi puse în vânzare și în mediul online, astfel că vor putea veni români din toată țara la Galați să o vadă pe Simona Halep jucând.

'Cu siguranță că vor fi spectatori care vor veni din toată țara la meciuri. Cred că va fi o cerere foarte mare de bilete. Știu ce a fost la turneul WTA de la București, după prima zi au fost epuizate. Vom pune în vânzare bilete și prin intermediul internetului', a spus Cosac.

Președintele Federației Române de Tenis va veni vineri la Galați și va susține o conferință de presă alături de primarul Galațiului Marius Stan și Florin Șipoș, unul dintre organizatori.

România va întâlni Spania în Fed Cup, echipa țării noastre urmând să mizeze la această confruntare pe Simona Halep, numărul trei mondial, alături de alte jucătoare de tenis consacrate, precum Sorana Cârstea, Irina Begu sau Monica Niculescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă