4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFed Cup: România va avea o adversară de COȘMAR în Grupa Mondială....

Fed Cup: România va avea o adversară de COȘMAR în Grupa Mondială. Meci pe teren propriu!

Echipa României de Fed Cup și-a aflat adversara pe care o va întâlni, în 2016, în Grupa Mondială, acolo unde s-a calificat după o pauză de 23 de ani. Echip Alinei Tecșor se va duela cu Cehia, campioană en-titre.

O veste bună pentru România este faptul că întâlnirea se va disputa pe teren propriu. Meciul va avea loc în perioada 6-7 februarie, 2016. În timp ce echipa, al cărei căpitan nejucător este Alina Tecșor, s-a calificat în premieră, după 23 de ani de pauză, în Grupa Mondială, Cehia este campioana mondială din 2014, dar și finalistă a ediției 2015, urmând să dispute finala cu Rusia. 

Componența Cehiei, la ultimul meci (3-1 cu Franța): Petra Kvitova (4 WTA), Lucie Safarova (12 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (23 WTA). 

În primul eșalon al tenisului mondial se joacă începând din sferturi, cele patru meciuri din 2016 fiind cele dintre: România – Cehia; Germania – Elveţia; Franţa – Italia; Rusia – Olanda.

Cine va ieși învingătoare din duelul România – Cehia va juca, în semifinale, cu echipa Germaniei sau a Elveției, ceea ce ar însemna, la o primă vedere, un meci mai ușor decât în sferturi.

România s-a calificat în Grupa Mondială, în luna aprilie, la Montreal, după 3-2 cu echipa Canadei, într-un meci în care au evoluat jucătoarele: Irina Begu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru. 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă