13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFissette, la a doua elevă, de când a fost demis de Halep....

Fissette, la a doua elevă, de când a fost demis de Halep. Pe cine va antrena în 2015

Belgianul Wim Fissette, care a antrenat-o pe Simona Halep în 2014, ca mai apoi să colaboreze cu Madison Keys, și-a găsit o nouă elevă, Taylor Townsend, numărul 104 mondial. 

După ce a fost demis de Simona Halep, belgianul și-a găsit cu greu un nou contract. El a fost angajat de Madison Keys și trebuia să o antreze, în 2015, împreună cu Lindsay Davenport. El a fost demis după doar câteva zile, iar căutarea unei noi eleve a început din nou.

În cele din urmă Fissette a ajuns la o înțelegere cu jucătoarea americană Taylor Townsend, de numai 18 ani, ocupantă a locul 104 în clasamentul WTA. Tânăra a reușit să câștige două turnee ITF în 2014, însă cea mai bună performanță a sa a venit la Roland Garros, acolo unde a ajuns până în turul 3.

Fissette a colaborat cu Simona Halep începând din luna ianuarie 2014, când românca era doar pe locul 10 mondial, după care, în luna noiembrie, Halep a anunțat că nu îi va mai prelungi contractul belgianului. Noul antrenor al Simonei Halep, locul 3 la finalul acestui an, este Victor Ioniță, cel care a antrenat-o pe Sorana Cîrstea.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă