20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Eugenie Bouchard și sora sa geamănă, "legătura" celor două cu familia...

FOTO. Eugenie Bouchard și sora sa geamănă, “legătura” celor două cu familia regală britanică

Eugenie Bouchard, jucătoarea numărul 1 a Canadei, care va înfrunta România în meciul de Fed Cup de la Montreal, ascunde o personalitate complexă, dincolo de terenul de tenis. 

Genie provine dintr-o familie cu 4 copii, în care toți poartă numele familiei regale britanice. Părinții canadiencei sunt mari susținători ai coroanei britanice, astfel că în familia Bouchard există chiar și un “prinț” William.

“Poate părea că părinții mei erau obsedați de familia regală, însă asta mă face să mă simt cu atât mai mult acasă când sunt în Anglia…printre rudele mele cu sânge regal”, glumea canadianca într-un interviu în Daily Mail. 

Citește și Bouchard a dezvăluit motivul pentru care a ales să joace împotriva României

Eugenie are chiar și o soră geamănă, care de asemenea poartă nume de prințesă, Beatrice, născută cu 6 minute înaintea ei. Ambele poartă numele a două prințese de York, Eugenie și Beatrice, care au vârste apropiate de cele două canadience, 25, respectiv 26 de ani. Eugenie Bouchard și sora sa au împlinit 21 de ani pe 25 februarie.

Cele două surori gemene au împărtășit preocuparea pentru tenis până la vârsta de 6 ani, după care Beatrice a renunțat la acest sport. Pentru Eugenie a urmat o perioadă în care a crescut de la un an la altul, după care la 12 ani a plecat în Florida (SUA) pentru a-și face junioratul. Ea a mai avut și alte pasiuni, luând în calcul la un moment dat o carieră în medicină, însă a lucrat și în televiziune, la CTV Canada.

Eugenie este de părere că într-un sport precum tenisul nu este loc de prietenii. În ciuda sportului individualist pe care îl practică, ea este cunoscută drept o persoană cu mulți prieteni, din afara sportului pe care îl practică, și întotdeauna mizează pe baza sa imensă de fani, de care beneficiază.

Eugenie s-a răzgândit și va evolua pentru Canada, în meciul contra României, cu toate că și-a anunțat prezența foarte târziu, cu doar câteva zile înaintea meciului de Fed Cup.
 

Cele mai citite

Bărbatul acuzat de tentativă de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico a fost plasat în arest preventiv

Un tribunal slovac a decis sâmbătă plasarea în arest preventiv a bărbatului acuzat de tentativă de asasinat împotriva prim-ministrului Robert Fico, a declarat purtătoarea...

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....
Ultima oră
Pe aceeași temă