11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Halep, ANUNȚ surprinzător la revenirea în țară. Când va reveni în...

FOTO. Halep, ANUNȚ surprinzător la revenirea în țară. Când va reveni în circuitul WTA!

Simona Halep, locul 3 WTA, a revenit în România, după ce a părăsit turneul de la Wimbledon încă din primul tur. Românca a anunțat, pe Aeroportul Otopeni, unde va juca în continuare.

Halep a ajuns duminică în România, după ce inițial anunțase că își va lua o pauză și va pleca în altă țară după eliminarea de pe iarba londoneză. Numărul 3 mondial a spus că o perioadă nu va mai juca în niciun turneu, pentru a se pregăti mai bine.

“Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe fani, dar orice jucătoare are și momente proaste. Eu voi face totul pentru a-mi reveni. Voi juca la FED CUP cu Cehia și sper să aduc două puncte pentru România”, a spus Halep, conform Sport.ro.

Citește și Wimbledon: Simona Halep merge pe mâna Monicăi Niculescu. Vezi care este motivul

Românca a spus că nu va mai juca la niciun turneu până la US Open, ceea ce înseamnă că Halep va lipsi din circuit aproape 2 luni de zile. Iau pauză până la US Open, voi face doar pregătire fizică. Vreau să fiu cât mai pregătită, să joc cât mai mult și să îmi reintru în formă. Acum sunt obosită mental, a fost o presiune mare și am resimțit asta. Voi merge la Constanța pentru a-mi reveni. Nu îmi pot apăra titlul de la București din motive medicale. Mi-aș periclita programul. Am jucat accidentată anul trecut doar ca să-i mulțumesc pe români, acum nu mai pot face acest lucru.”

Citește și Live Text Monica Niculescu – Timea Bacsinszky: ora 15.00 Wimbledon. Cine conduce în meciurile directe

Simona Halep a fost eliminată, marți, în primul tur, al turneul de la Wimbledon, de către Jana Cepelova, 106 WTA, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3.

Românca le-a urat succes în continuare Monicăi Niculescu, lui Tecău și lui Mergea, singurii români rămași în competiție la Wimbledon.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă