18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Simona Halep își DEZVĂLUIE caligrafia. Cum arată scrisul tenismanei care iubește...

FOTO. Simona Halep își DEZVĂLUIE caligrafia. Cum arată scrisul tenismanei care iubește matematica

Simona Halep, 3 WTA, a dat un interviu atipic pentru organizatorii turneului de la New Haven, acolo unde va evolua în luna august. Românca a dat răspunsurile scrise de mână.

Simona Halep a oferit un interviu vintage pentru site-ul oficial al turneului de la New Haven. Cu toate că le-a trimis organizatorilor răspunsurile pe Internet, ea a preferat să le scrie de mână și apoi să le scaneze.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arată scrisul de mână al Simonei Halep și ce le-a răspuns organizatorilor de la New Haven

Românca a scris că turneul american este foarte important pentru ea deoarece este primul de categorie Premier pe care și l-a trecut în palmares, în 2013. “Nu m-am decurcat foarte bine anul trecut, dar categoric vrea să joc mult mai bine la această ediție.”

Citește și Simona Halep, calendar INFERNAL în SUA. Cum arată lupta pentru CLASAMENT în turneele WTA americane

Halep preferă turneul de la New Haven și pentru magazinele și restaurantele sale, acolo unde preferă să se relaxeze după meciuri. “Îmi place mâncarea italiană, aşa că sunt sigur că îmi vor fi recomandate câteva restaurante foarte bune… Îmi mai place să-mi fac singură clătite, însă mâncarea mea favorită din România este salata de legume și ouă.”

Întrebată ce ar fi făcut dacă nu era jucătoare de tenis, Halep a scris că ar fi urmat cursurile unei facultăți de matematică. Ea mai scrie că printre hobby-urile sale se numără filmele, pescuitul și mașinile frumoase, iar artiștii săi favoriți rămân Abba, Scorpions, Nikka Costa, London Grammar. În schimb nu are timp să urmărească seriale TV.

Simona Halep va participa la turneul de la New Haven (Premier), ultimul de dinaintea US Open, urmând să debuteze pe data de 23 august. Românca va mai evolua, în cadrul seriei americane, la turneele de la Toronto și Cincinnati, ambele de categorie Premier 5.

Citește și Tenis Baku: Patricia Țig, calificată în PREMIERĂ în sferturile unui turneu WTA, la simplu

Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă