11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO Miami 2015: Simona Halep și-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

FOTO Miami 2015: Simona Halep și-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

Miami 2015. După câștigarea Indian Wells, pentru Simona Halep, urmează turneul de la Miami, tot de categorie Premier Mandatory. Miami ar putea fi o nouă bornă în cariera deja impresionantă a celei mai bune românce din istoria tenisului.

Rivalitatea cu Șarapova și Williams va continua la Miami, acolo unde fanii speră din nou, poate de această dată cu succes, la un dueluri între româncă și celelalte două jucătoare. Din nou, Simona se află pe jumătatea de tablou a Serenei, ceea ce ar putea însemna o semifinală cu liderul mondial. Șarapova se află în jumătatea opusă, astfel că doar în finală ar putea să o întâlnească, Simona, pe rusoaică.

Citește și: Clasament WTA după Indian Wells: Câte puncte are Simona Halep și câte o despart de Șarapova

Cea mai de temut jucătoare din partea inferioară a turneului ar putea fi chiar adversara din finala Indian Wells, Jelena Jankovic, pe care ar putea-o întâlni în optimi.

Vezi în galeria foto cel mai bine clasate posibile adversare pentru Simona Halep la Miami 2015

Cele mai periculoase jucătoare din drumul Simonei Halep, a treia favorită, la Miami: turul 1 – liber; turul 2 – Nicole Vaidisova (actual loc 328 WTA, 25 ani, fost număr 7 la vârsta de doar 17 ani, Cehia); turul 3 – Camila Giorgi (37 WTA, 23 ani, Italia); optimi – Jelena Jankovic (adversara din finala Indian Wells, 17 WTA, 30 ani, Serbia); sferturi – Eugenie Bouchard (7 WTA, 21 ani, Canada), Lucie Safarova (11 WTA, 28 ani, Cehia); semifinale – Serena Williams (1 WTA, 33 ani, SUA), Ana Ivanovic (6 WTA, 27 ani, Serbia); finala – Maria Șarapova (2 WTA, 27 ani, Rusia), Caroline Wozniacki (5 WTA, 24 ani, Danemarca).

Citește și: Simona Halep: “Am câștigat cel mai important titlu al carierei fără să joc tenisul meu cel mai bun. Asta îmi dă speranțe că voi câștiga un Slam”

Dincolo de raportul de forțe, așa cum apare el pe tabloul principal, nu este exclus ca și de această dată fanii să fie dezamăgiți și să nu aibă loc o semifinală între Williams și Halep sau o finală între una dintre cele două și Maria Șarapova. Istoria ne-a arătat că Simona, după fiecare turneu în care a avut performanțe, a dezamăgit la următoarea competiție. Cu toate că are șanse mari să ajungă în semifinale, românca ar putea să abandoneze sau să cedeze prematur, în acest turneu, din cauza oboselii accumulate. De cealaltă parte, Williams a abandonat înaintea meciului cu Halep, din cauza unei accidentări și ar putea să nu mai ajungă în penultimul act, chiar dacă la Miami are de apărat titlul. Nici Șarapova nu a impresionat la Indian Wells și nu este exclus ca ea să fie eliminată înaintea finale.

Simona Halep, care a ajuns la 11 titluri (3 dintre ele în 2015), s-a impus în finala Indian Wells cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în fața Jelenei Jankovic (cap de serie 18).

Citește și: Simona Halep a câștigat Indian Wells 2015. Victorie incredibilă cu Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4!

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă