16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015: Gajdosova nu se sperie de Halep. "Este doar o...

Australian Open 2015: Gajdosova nu se sperie de Halep. “Este doar o altă persoană de partea cealaltă a fileului”

Australianca Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a declarat, înaintea turul al doilea al Australian Open, unde o va întâlni pe Simona Halep, că nu are de ce să se teamă de numărul 3 mondial.

"În mod clar ea joacă foarte bine, este numărul trei în lume, dar eu am jucat în ultimele trei săptămâni cu mai multe jucătoare din Top 10, aşa că este doar o altă persoană de cealaltă parte a fileului. Voi merge şi voi juca aşa cum am făcut-o astăzi, aşa cum am făcut-o săptămâna trecută şi voi lupta, voi da totul şi vom vedea cine va câştiga", a spus Gajdosova.

Gajdosova își anunță fanii că va evolua la fel cum a făcut-o cu Alexandra Dulgheru, pe care a eliminat-o în primul tur.

Jarmila Gajdosova, în vârstă de 27 de ani, s-a calificat în premieră în turul doi la Australian Open, după ce în celelalte nouă ediții, la care a participat, ea a fost eliminată încă din prima rundă.

Gajdosova a câştigat de două ori în carieră titlul la Australian Open în proba de dublu mixt.

Australianca a mai obţinut victorii răsunătoare în debutul acestui an: Andreea Petkovici (Germania, 13 WTA), Dominika Cibulkova (Slovacia, 10 WTA), la Sydney; Ana Ivanovici (Serbia, 5 WTA), la Brisbane.

Simona Halep, locul 3 WTA, şi Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, se vor întâlni, miercuri, în turul doi al turneului de la Australian Open.

Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Mesaje haioase de 1 Mai. O selecție de urări de Ziua Muncii

Ziua Muncii sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește în fiecare an în țara noastră. În această zi, mulți sunt liberi, însă sunt și persoane...

Din respect pentru peneliști, Ciolacu trece cu PSD în alegeri “prin ei înșiși”

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, vrea să le demonstreze partenerilor de coaliție din Partidul Național Liberal (PNL) că...
Ultima oră
Pe aceeași temă