13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHagi și Lăcătuș spun prezent la meciul caritabil pentru Mihăiță Neșu

Hagi și Lăcătuș spun prezent la meciul caritabil pentru Mihăiță Neșu

Gică Hagi și Marius Lăcătuș vor participa la un meci caritabil pentru fostul fotbalist Mihăiță Neșu, care se află într-o stare de sănătate gravă, informează Digisport.

Meciul caritabil care va reuni fostele glorii ale echipei Steaua din anii 2006 și Steaua din 1986 va avea loc la Sala Polivalentă din București, pe data de 9 mai, de la ora 19:00.

Inițial, fanii echipei Steaua au încercat inițial să organizeze partida caritabilă pe arena Ghencea, pe 7 mai, la exact 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, dar Clubul Sportiv al Armatei nu și-a dat acordul. George Boroi, președintele CSA, le-a transmis fanilor că stadionul Ghencea este impracticabil, iar lipsa utilităților (curent, apă etc.) face imposibilă organizarea unei partide în condiții legale. Mai mult, stadionul urmează să intre în renovare în acest an, iar la arenă deja au început lucrările pregătitoare pentru șantier.

Totuși, Armata a ținut să îl ajute pe Mihai Neșu, a cărui stare de sănătate s-a deteriorat, și s-a asociat la acest meci caritabil cu Asociația George Ogăraru, cel care a avut și ideea partidei.

Aproape cinci ani au trecut de la accidentarea stupidă în care fotbalistul Mihai Neșu a fost implicat în timpul unui antrenament al formației FC Utrecht.

În acea dimineață la un banal duel pentru o minge, Neșu și un coleg de-al său au incercat să oprească balonul, iar jucătorul român a căzut pe gazon și a ramas paralizat.

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...
Ultima oră
Pe aceeași temă