11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHalep: "Ar însemna mult să ajung în fazele finale la Wimbledon." De...

Halep: “Ar însemna mult să ajung în fazele finale la Wimbledon.” De ce îi plac suprafețele rapide

Simona Halep, numărul 3 mondial, a spus, înaintea sezonului de iarbă, că vrea să obțină un rezultat bun la Wimbledon, dar că va avea doar trei turnee la dispoziție pentru a se putea pregăti pentru cel de-al treilea grand slam al anului.

Constănţeanca de 23 de ani va juca pentru prima dată, la Birmingham, săptămâna viitoare, turneu unde Ana Ivanovic este deținătoarea trofeului. Ea spune că îi plac suprafețele rapide deoarece punctele se termină mai repede.

“Am avut rezultate bune pe iarbă, la Wimbledon. Îmi place să joc pe suprafețe rapide, punctele se termină mai repede. Este un stil bun pentru mine. Îmi place să joc pe iarbă și vreau să fiu din ce în ce mai bună. Va fi greu să cîștig titlul, este încă departe această fază a competiţiei. Trebuie să pregătesc fiecare meci în parte și să văd cît de departe pot ajunge în turneu. Ar însemna mult să mă apropii de fazele finale, mai ales că în această competiţie au participat foarte mulți campioni.

Citește și GALERIE FOTO. Favoritele turneului WTA București 2015! Ce va face Simona Halep

Sper să am rezultatele de anul trecut pe iarbă, dar nu vreau să mă gîndesc, fiindcă aș pune presiune pe mine. Avem doar trei turnee pe această suprafaţă și este greu să te adaptezi, dar mă simt pregătită și cred că pot juca un tenis bun”, a spus Simona Halep, înaintea turneului de la Birmingham, potrivit WTA.

Turneul de la Birmingham, de categorie Premier, este primul dintre cele trei importante, în care sportivele se pregătesc pentru Wimbledon.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă