11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHalep: "Fiecare meci este ca o finală!" Ce spune despre Turneul Campioanelor

Halep: “Fiecare meci este ca o finală!” Ce spune despre Turneul Campioanelor

Simona Halep, 3 WTA, spune că fiecare meci este pentru ea o luptă pentru Turneul Campioanelor, competiția de final de an, acolo unde speră să revină și anul acesta. Prezentă la Singapore, pentru a promova turneul, românca a spus că acesta este un obiectiv principal pentru ea în 2015.

“Mă lupt în fiecare zi pentru Singapore. La începutul anului mi-am propus ca obiectiv să revin aici (n.r. Turneul Campioanelor). Acest turneu este foarte important pentru mine – este una dintre cele mai importante competiții ale anului. Doar cele mai bune opt jucătoare ajung aici, iar fiecare meci este ca o finală. De la început și până la sfârșit ai meciuri cu adevărat dificile. Și îmi doresc foarte mult să revin”, a spus Simona Halep, conform site-ului oficial al WTA.

Numărul 3 mondial a mai spus că la Singapore, în 2014, a avut probabil una dintre cele mai frumoase galerii din toate turneele la care a evoluat.

Citește și Clasament WTA: Halep își menține poziția, ascensiune pentru Begu în top 30

“Singapore înseamnă mult pentru mine. A fost prima dată când am evoluat la Turneul Campioanelor și faptul că am jucat împotriva Serenei în finală a fost incredibil… Fanii de la Singapore sunt uimitori. Cred că au fost cei mai buni suporteri pe care i-am avut vreodată. M-am simțit ca acasă. Poate anul acesta, dacă voi juca din nou, va fi chiar și mai bine. Fanii mă ajută foarte mult să evoluez la cel mai înalt nivel pe teren. Anul trecut am dat totul pentru a câștiga fiecare meci.”

Simona Halep a participat, timp de o săptămână, la o campanie de promovare a Turneului Campioanelor, competiție la care a evoluat pentru prima dată în 2014. Ea este singura româncă din istorie care a disputat finala Turneului Campioanelor, pierdută în fața Serenei Williams.

Citește și WTA Baku: Patricia Țig, calificată în turul al doilea! Urmează din nou o ucraineancă

 

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă