6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep: "Mă bucur că am câștigat, pentru că am nevoie de meciuri...

Halep: “Mă bucur că am câștigat, pentru că am nevoie de meciuri la începutul sezonului de zgură”

Simona Halep, cap de serie 2, a spus, după calificarea în semifinalele turneului de la Stuttgart, că are nevoie de meciuri la începutul sezonului de zgură și se bucură că primele două adversare au fost total diferite.

“Mă bucură faptul că am câștigat pentru că am nevie de mai multe meciuri la începutul sezonului de zgură. Așa că a fost bine că am avut o adversară puternică (n.r. Muguruza) în primul tur, care lovește mingile foarte tare, iar azi am avut o adversară diferită. Mingile lui Errani sunt greu de jucat. Ea lovește puțin mai înalt, iar asta face ca mingile să sară foarte mult și este dificil să închei punctele. Se mișcă foarte bine iar serviciul său, deși nu este atât de puternic, este greu de atacat“, a spus Simona, după calificarea în semifinale.

Citește și Stuttgart 2015. Simona Halep s-a calificat în semifinale, după 6-4, 6-4 cu Sara Errani

” Totuși cred că am făcut o treabă bună azi cu returul meu. Am stat foarte aproape de linia de fund și pur și simplu am încercat să deschid cât mai mult jocul și să finalizez mingile, să dau lovituri câștigătoare. Nu mi-ai ieșit multe astfel de lovituri, dar cred că a fost un meci bun.

Simona Halep a eliminat-o, în sferturi, pe Sara Errani, 15 WTA, cu scorul de 6-4, 6-4. Din nou, în semifinale, românca va avea un alt tip de adversară, Caroline Wozniacki, o jucătoare bună atât la serviciu, cât și la retur.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă