19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep: "Nu mă uit la imagini video cu adversarele." Cum se pregătește...

Halep: “Nu mă uit la imagini video cu adversarele.” Cum se pregătește pentru meciuri

Simona Halep (4 WTA) a spus, înaintea meciului cu Ekaterina Makarova (9 WTA) că nu urmărește niciodată casete video cu adversarele sale și că se bazează exclusiv pe indicațiile antrenorului său, Victor Ioniță.

"Antrenorul îmi va spune cum să joc din punct de vedere tactic şi care sunt cele mai bune lovituri ale adversarei sau să stau puţin în spate . În rest, mă pregătesc doar pentru ce am de făcut pe teren, ce este bine pentru mine ca să fiu agresivă. Depinde de adversară, dar în mod normal nu mă uit la imagini video. Nu îmi place, nu mă uit niciodată. Vorbesc doar cu antrenorul despre ce am de făcut pe teren. Vorbesc tot timpul cu el, îi spun părerea mea tot timpul, iar el mă ascultă, dar şi eu îl ascult pe el", a spus Halep, conform Mediafax.

Urmărește aici Live Text Halep – Makarova: 17.00. La Dubai se rejoacă sfertul de la Australian Open

Simona Halep a afirmat că ştie destul de bine jocul Ekaterinei Makarova, adversara din sferturile de finală ale competiţiei din Emiratele Arabe Unite. "Ştiu că voi juca împotriva ei. Va fi un meci greu. O ştiu destul de bine, pentru că am jucat de câteva ori împotriva ei. În Australia a fost foarte dificil. Nu am putut să joc cel mai bun tenis al meu în acea zi, dar ea a fost mai bună decât mine atunci. Am şansa mea de a câştiga, dar mă aştept la un meci dificil, va trebui să alerg mult şi să fiu atentă, pentru că este stângace", a completat Halep.

Ocupanta locului 4 în clasamentul WTA susţine că se simte bine când este încurajată de mulţi suporteri români. "Nu sunt surprinsă de numărul mare de fani români, pentru că aşa a fost şi la Doha anul trecut. Este plăcut să ai atâţia fani români care să te susţină. Înainte nu îmi imaginam că vor veni atât de mulţi oameni, dar este plăcut să joci şi te simţi ca acasă. Mă simt foarte bine pe teren cu ei alături", a adăugat Halep.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-3, pe sportiva bulgară Ţvetana Pironkova (57 WTA) şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premeir 5 de la Dubai.

În acest meci, simţind că este în dificultate, Halep i-a cerut, la scorul de 2-3 în primul set, sfaturile antrenorului Victor Ioniţă, căruia i s-a plâns de lovitura "joasă" de rever a bulgăroaicei. Ioniţă i-a "corectat" Simonei tactica, poziţia în teren şi la serviciu, iar eleva lui a revenit şi a câştigat partida.

În faza următoare, Simona Halep va juca, joi, de la ora 17.00, împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 6.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...
Ultima oră
Pe aceeași temă