16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialHalep: "Trebuie să cred că o pot învinge pe Serena Williams"

Halep: “Trebuie să cred că o pot învinge pe Serena Williams”

Simona Halep, cap de serie numărul 3, a spus că pentru a putea câștiga împotriva Serenei Williams, în semifinalele turneului de la Miami, trebuie să creadă foarte mult în victorie. Românca a trecut de sferturi, după 6-1, 7-5 cu Sloane Stephens, 45 WTA.

“Sunt foarte încântată. Am jucat unul din cele mai bune meciuri ale mele. Ea a revenit spectaculos, eu am schimbat tactica și sunt foarte fericită că am câștigat acest meci”, a spus Simona Halep, după meciul cu Sloane Stephens, pentru organizatori.

Despre partida de vineri dimineață, cu Serena Williams, a spus că va trebuie să creadă foarte mult în forțele proprii. “Nu am nimic de pierdut. Serena e numărul 1 mondial. Voi da tot ce am mai bun. Trebuie să cred că pot câștiga în fața Serenei Williams.”

Urmărește aici Live Text Miami 2015. Simona Halep – Serena Williams: vineri, ora 04.00

Întrebată de confuntările cu Serena de la Turneul Campioanelor, Simona a spus că victoria din grupe a fost una specială. “Acel meci de la Singapore a fost unul pe care îl voi ține minte toată viață (victoria din grupe). Am crezut în victorie. Apoi în finală nu am mai crezut și nu am reușit să mai câștig.”

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami după ce a eliminat-o pe Sloane Stephens, 45 WTA, cu scorul de 6-1, 7-5.

Citește și Miami 2015. Simona Halep a trecut de Stephens, scor 6-1, 7-5. Urmează Serena Williams, în semifinale

Cele mai citite

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă