25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep, a 33-a jucătoare număr 2 mondial din istoria WTA

Halep, a 33-a jucătoare număr 2 mondial din istoria WTA

Simona Halep, care de la data de 11 august va deveni numărul 2 mondial, este a 33-a jucătoare care ocupă această poziție în istoria WTA. Halep este totodată și prima jucătoare din România care ocupă acest loc.

Simona Halep, 3 WTA, va urca un loc în clasament pe data de 11 august. Na Li, actuala ocupantă a locului 2 WTA, nu va participa la turneele de pe continentul nord-american, inclusiv US Open, din cauza unei accidentări, şi astfel nu-şi va apăra punctele câștigate în 2013.

Simona Halep este al 33-lea număr 2 mondial din istoria WTA. Dintre acestea 11 nu au reușit niciodată să urce pe primul loc.

Celelalte 21 de jucătoare, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă în ierarhia WTA sunt: Chris Evert, Evonne Goolagong Cawley, Martina Navratilova, Tracy Austin, Steffi Graf, Monica Seles, Arantxa Sánchez-Vicario, Martina Hingis, Lindsay Davenport, Jennifer Capriati, Venus Williams, Serena Williams, Kim Clijsters, Justine Henin, Amélie Mauresmo, Maria Şarapova, Ana Ivanovici, Jelena Jankovici, Dinara Safina, Caroline Wozniacki şi Victoria Azarenka.

În acest moment Halep are cele mai mari șanse să devină al 22-lea lider al tenisului mondial feminin.

După turneul câştigat la Bucureşti la începutul lunii iulie, Simona Halep va reveni şi ea în competiţie la Cincinnati (11-17 august), turneu WTA Premier 5 unde a jucat în sferturi, la ediţia trecută.

Liderul mondial este americanca Serena Williams, cu 9.231 de puncte.

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă