11.1 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialHalep: Am învăţat multe lucruri din această înfrângere

Halep: Am învăţat multe lucruri din această înfrângere

Jucătoarea Simona Halep, numărul 2 mondial, a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că înfrângerea din meciul cu Maria Şarapova, din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, a fost greu de digerat, dar a menţionat că a învăţat multe lucruri din acest eşec.

"O felicit pe Maria Şarapova, a fost mai bună. Am învățat multe lucruri din această înfrângere și sper să progresez cât mai repede la aceste aspecte. A fost o înfrângere greu de digerat, iar mi-a scăpat meciul, dar… așa-i în tenis! Merg înainte!! Au fost foarte mulți români în tribună și sunt sigură că și din fața televizoarelor, din România, m-au urmărit mulți. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere!", este mesajul Simonei Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Aceasta a fost cea de-a cincea înfrângere suferită de Halep în faţa Mariei Şarapova, din tot atâtea partide disputate. Prima întâlnire dintre cele două sportive a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4. În acelaşi an, dar în primul tur de la Beijing, Şarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5. În primăvara acestui an, Maria Şarapova a câştigat finala turneului de la Madrid, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3, iar apoi s-a impus în finală la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.

La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins tot faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4.

Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul Premier de la New Haven, unde este deţinătoarea trofeului.

Cele mai citite

Companiile chinezești câștigă mai multe licitații pentru explorarea petrolului și gazelor din Irak

Companiile din China au câștigat încă cinci oferte pentru explorarea zăcămintelor de petrol și gaze din Irak, a declarat duminică ministrul irakian al petrolului,...

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă