21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHalep, cea mai graţioasă jucătoare de la Roland Garros

Halep, cea mai graţioasă jucătoare de la Roland Garros

Americanii sunt fascinaţi de Simona Halep pe care o consideră “cea mai graţioasă jucătoare de la Roland Garros”.

"În fiecare cadru Simona Halep este incredibil de echilibrată, concentrată şi calmă." , scrie un journalist de la Sports Illustrated.

"Am văzut-o pe Simona jucând de numeroase ori de-a lungul carierei ei, însă ultimele 12 luni au fost o revelaţie. Nu este uşor de explicat de ce Halep este atât de bună, însă dacă stai de vorbă cu comentatorii de tenis, aceştia nu se pot abţine să nu vorbească poetic despre ea" , mai spune jurnalistul.

"Cerebrală, tacticiană, sufocantă". "Este o anti-divă", mai spun  americanii. "Nu are o prezenţă fizică intimidantă ca majoritatea jucatoarelor din turneu, însă când îi adresezi o întrebare, îţi răspunde direct, privindu-te în ochi."- aşa o descriu jurnaliştii de peste ocean pe sportiva care le-a trimis-o acasă pe Sloane Stephens.

Mai mult, americanii sunt fascinaţi de calmul şi liniştea cu care joacă românca: "În fiecare imagine, în timp ce aleargă sau alunecă pe teren, pe faţă nu i se poate citi stresul sau ingrijorarea. Este cea mai graţioasă jucătoare de la Roland Garros".

Nu toţi americanii o plac însă  pe româncă. Au fost şi jurnalişti care au criticat-o pe Halep pentru apariţiile pe terenul de tenis. Jurnaliştii au spus că Halep este mult prea preocupată de tenis şi nu se fardează înaintea meciurilor.

 

Cele mai citite

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Prins în timp ce comercializa peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC

La data de 10 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au decis să...

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă