14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep, după meciul cu Krunici: Mi-au obosit picioarele și brațul

Halep, după meciul cu Krunici: Mi-au obosit picioarele și brațul

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a declarat după finalul meciului cu Alexandra Krunici, locul 155 WTA, că a resimțit oboseala acumulată în ultimul timp, motiv pentru care i-a fost mai greu în setul al doilea. Halep s-a calificat în sferturile Bucharest Open, după ce a învins-o pe jucătoarea din Serbia cu 6-2, 6-4.

"Oboseala cred că a apărut un pic la mine în setul doi. Braţul mi-a obosit, picioarele îmi obosiseră, dar am reuşit să returnez foarte bine şi să iau ghemul pe serviciul ei. A fost un pic de cădere, dar în ultimul ghem am reuşit să îmi iau serviciul. A fost un meci greu. Adversara a jucat bine, este o luptătoare, joacă până la ultima minge. Ştiam că va fi un meci greu. A fost destul de dificil în finalul meciului şi am reuşit să stau liniştită şi să termin cu bine", a declarat Halep, conform Mediafax.

Simona Halep a afirmat că umiditatea din atmosferă i-a creat multe probleme în timpul meciului cu Alexandra Krunici. "Mă simt foarte bine că am putut să câştig şi astăzi. Vremea a fost foarte dificilă, a fost foarte mare umiditate, am transpirat foarte mult. Nu a fost uşor să joc, dar mă bucur că pot juca mâine din nou acasă. Totul a fost OK. Organizarea a fost chiar foarte bună, m-am simţit foarte bine şi nu a trebuit să aştept foarte mult, chiar dacă a plouat. A fost deosebit că au stat atât de mulţi oameni la meciul meu, chiar dacă a plouat", a completat Halep.

Pentru ultimele două luni ale sezonului de vară, Simona Halep a precizat că are trei ţinute de la sponsorul său tehnic, adidas, două de culoare roz şi unul de culoare neagră. "Am vreo trei ţinute de la adidas. O să joc cu ele şi în America. Joc cu ce îmi place, mă decid pe moment. Astăzi am decis să joc în negru, dar mâine cred că voi schimba din nou. E tot roz ca cea de ieri, doar că e fustă cu maieu. Asta este colecţia făcută pentru toate sportivele", a adăugat Halep.

Întrebată dacă va avea emoţii având în vedere că la meciul din sferturile de finală va asista şi fosta gimnastă Nadia Comăneci, Halep a răspuns: "A fost şi la Wimbledon în al doilea tur. M-am bucurat să fie alături de mine şi mă bucur că o să vină mâine. Sper să nu am emoţii. Sper să nu vină domnul Ţiriac, că atunci am emoţii. Am glumit".

Planuri de viitor: o academie de tenis

Simona Halep a precizat că după finalul carierei ar putea să-şi deschidă o academie de tenis. "Mintea mea este axată doar pe tenis, pentru că mai am mulţi ani de practicat acest sport. E posibil să fac o academie, dar nu m-am gândit niciodată până acum şi nici nu o voi face în anii următori. Poate după ce termin cu sportul, o să mă gândesc să fac o academie să ajut copiii", a mai spus Halep.

Principala favorită a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, joi, în sferturile de finală ale competiţiei, cu spanioloaica Lara Arruabarrena.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă