15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep, după meciul de la Galați: A fost incredibil să joc știindu-l...

Halep, după meciul de la Galați: A fost incredibil să joc știindu-l pe președintele țării în tribune

Jucătoarea Simona Halep a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susținută după meciul disputat cu Silva Soler-Espinosa, primul al întâlnirii de Fed Cup România – Spania, că a avut emoţii mari și că a fost ”incredibil” să joace știindu-l pe președintele Klaus Iohannis în tribune, potrivit Mediafax.

"A fost foarte greu la început de meci, am avut emoţii mari, fiind aici şi domnul preşedinte şi alte mari personalităţi. Cântând imnul am fost emoţiontă, aşa că am încercat să-mi relaxez corpul, mintea şi să joc ceea ce ştiu. Am făcut un meci bun şi chiar mă bucur că am terminat repede", a declarat Simona Halep.

Ea a spus că şeful statului le-a vizitat pe jucătoare în cabine, unde a dat mâna cu ele.

”A venit dânsul la noi, m-a felicitat, am dat mâna cu dânsul şi a fost un moment emoţionant. Sper să mai fie ocazii să mai vină la meciuri de tenis şi să ne susţină. A fost incredibil să joc cu preşedintele ţării în tribună”, a adăugat Halep.

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii de la Galaţi dintre România şi Spania din cadrul competiţiei Fed Cup, la care a asistat și președintele Klaus Iohannis.

La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. Înainte de începerea primului meci, echipa României a mers în faţa lojei în care se afla Iohannis şi sportivele au dat mâna cu preşedintele.

La meci a asistat și ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, care a stat în tribune, lângă președintele Klaus Iohannis.

La finalul partidei, Szabo a spus că a discutat cu președintele despre ce așteptări are ca ministru, iar șeful statului s-a oferit să aibă o întâlnire cu ea săptămâna viitoare.

"Am discutat cât de mult am putut despre sport, despre ce înseamnă specificitatea fiecărui sport în parte şi ce aşteptări am eu ca ministru de la sportul românesc şi am vorbit foarte puţin şi despre strategia Ministerului Tineretului şi Sportului în ceea ce priveşte dezvoltarea sportului în România atât la nivel de federaţii, cât şi la nivel de club şi chiar s-a oferit ca în zilele următoare să ne întâlnim şi să discutăm mult mai mult despre sportul românesc. Era foarte atent și concentrat la meci și nu am vrut să-l deranjez. Nici el pe mine”, a declarat Gabriela Szabo la Dolce Sport.

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă