21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHalep, în continuare pe locul cinci în clasamentul WTA

Halep, în continuare pe locul cinci în clasamentul WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep se menţine în continuare pe locul cinci în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), informează Agerpres.

Primul loc este ocupat de jucătoarea americană Serena Williams, care are 8.330 de puncte , irmată de jucătoarea germană Angelique Kerber, cu de 6.500. Pe locul trei este Garbine Muguruza (Spania), care are 5.482 de puncte. Locul patru este ocupat de poloneza Agnieszka Radwanska, cu 5.335 de puncte, urmată de Simona Halep –  4.792 de puncte. Victoria Azarenka (Belarus) este pe locul șase, cu 3.761 de puncte, urmată de Venus Williams (SUA), cu 3.656 de puncte,  Roberta Vinci (Italia), cu 3.525 de puncte, Carla Suarez Navarro (Spania), cu 3.010 de puncte și Svetlana Kuzneţova (Rusia) cu 2.900 de puncte.

Irina Begu rămâne a doua româncă din top, dar a coborât patru poziţii şi este acum pe 31, Monica Niculescu a pierdut şi ea şase locuri şi a ajuns pe 53, Sorana Cîrstea este un loc mai jos, pe 86, în timp ce Patricia Ţig a urcat o treaptă, pe 99. 

La dublu, Monica Niculescu se menţine pe locul 29, Irina Begu a coborât patru locuri şi este acum pe 46, Raluca Olaru a pierdut o poziţie, fiind pe 58, iar Andreea Mitu a coborât şase locuri şi a ajuns pe 83. 

În clasamentul WTA Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, Halep a urcat pe locul opt, ultimul care asigură calificarea pentru WTA Finals. 

În ierarhia încasărilor din circuitul WTA în acest an, Simona Halep ocupă locul cinci, cu ceva mai multe de două milioane de dolari. Lider este Serena Williams, cu 6,8 milioane. 

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă