10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialHalep, înaintea meciului de marți, de la `s-Hertogenbosch: Sunt destul de relaxată

Halep, înaintea meciului de marți, de la `s-Hertogenbosch: Sunt destul de relaxată

Simona Halep declară că va da tot ce are mai bun și va încerca să se bucure de joc în partida de debut de la 's-Hertogenbosch, Olanda. Halep își apără, săptămâna aceasta, titlul câștigat anul trecut în cadrul turneului olandez. Ea joacă, marți, de la ora 15.30, în turul întâi, împotriva jucătoarei Olga Govorţova, 110 WTA, din Belarus.

"S-au schimbat multe lucruri pentru mine (n.r. în ultimul an), dar este vorba despre aspecte pozitive. Anul trecut am câștigat aici al doilea titlu al meu și mă bucur că am revenit. Sper să mă descurc bine, dar este destul de dificil. Sunt puțin cam obosită după Roland Garros și nu prea m-am antrenat pe iarbă. Dar voi da totul și înainte de toate mă voi bucura de joc", a declarat Halep pentru site-ul oficial al turneului de la 's-Hertogenbosch.

Halep spune că față de anul trecut, când juca tot în cadrul turneului olandez, a câștigat mult mai multă încredere în sine. "Am mai multă încredere în mine și în jocul meu. Mă mișc mai bine, joc mai agresiv și mai ales am devenit mult mai puternică din punct de vedere psihic. Având în vedere că acum întotdeauna mă bucur de joc, evoluez mult mai relaxată."

Întrebată de finală de la Roland Garros, acolo unde a fost învinsă de Maria Șarapova, după cea mai lungă finală a turneului din ultimii 20 de ani, ea a spus că a fost fără îndoială cea mai mare performanță pe plan profesional. "Am fost cât am putut de pozitivă, pe teren. Am vrut să abordez jocul la fel ca pe oricare altă finală. Mi-am dat seama că va trebui să mă bucur de joc. Am simțit multă presiune, însă cred că am făcut față. A fost un meci extraordinar și îmi pare rău că am pierdut. Într-o zi vreau să pun mâna pe titlu!"

Halep a vorbit și despre colaborarea cu antrenorul belgian, Wim Fissette, despre care spune că a ajutat-o foarte mult mai ales la nivel psihic, dar și că îi dă mereu ponturi despre cum să se miște pe teren. "Lucrăm bine împreună și sunt mulțumită de cum evoluează lucrurile."

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă