10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep, singura favorită care nu va evolua la Montreal. Următoarele turnee la...

Halep, singura favorită care nu va evolua la Montreal. Următoarele turnee la care participă

Simona Halep, care ar fi trebuit să fie cap de serie numărul 3 în turneul de la Montreal, desfășurat între 4-10 august, nu va participa în competiția canadiană. Românca va începe seria turneelor nord-americane, din această toamnă, pe 11 august, la Cincinnati, acolo unde anul trecut a ajuns în sferturi.

Simona Halep este singura dintre cele 16 favorite ale turneului de la Montreal care nu va lua startul, facilitându-i astfel accesul între capii de serie jucătoarei Lucie Safarova (locul 17 WTA). Chiar dacă nu va lua startul în Canada, Halep nu va fi detronată din locul 3 mondial, pe care îl ocupă, ba mai mult de atât ea putând urca în clasament, în cazul în care Na Li nu ajunge în sferturi.

Visul Simonei Halep este să participe la Turneul Campioanelor, de la Singapore, după cum a declarat în repetate rânduri. Acolo participă doar primele 8 cele mai bune jucătoare din anul curent, motiv pentru care Halep își organizează calendarul astfel încât să poată apăra cât mai multe puncte dintre cele câștigate anul trecut.

Simona Halep va participa în SUA la trei turnee: Cincinnati 11-17 august (WTA Premier 5), New Haven 18-24 august (WTA Premier 10), US Open 25 august-7 septembrie (Grad Slam).

Simona Halep își va apăra punctele câștigate anul în cadrul celor trei turnee, după cum urmează: Cincinnati (225 puncte – trebuie să ajungă în sferturi), New Haven (470 pct. – finală/câștigătoare), US Open (280 pct. – optimi).

După încheierea turneului american, Halep ar trebui să ajungă la Tokyo, pentru turneul Premier 10.

 

Cele mai citite

Comerţul agroalimentar al Uniunii Europene, excedent de cinci miliarde de euro în ianuarie 2024

Comerţul agroalimentar din UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, conform celui mai recent raport lunar privind evoluția importurilor și a...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Când va fi audiat Ion Iliescu

Parchetul General a anunţat punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman şi a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă