15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep o va întâlni pe Ana Ivanovic în sferturile turneului de la...

Halep o va întâlni pe Ana Ivanovic în sferturile turneului de la Beijing

Simona Halep, cap de serie numărul 2, o va întâlni pe Ana Ivanovic (Serbia), favorita numărul 9, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Halep s-a calificat în sferturile China Open după ce a trecut de Andrea Petkovic, numărul 17 WTA, cu scorul de 7-6 (7/4), 5-7, 7-6 (7/1). Viitoarea sa adversară, Ivanovic, a învins-o pe o altă nemțoaică, Sabine Lisicki (25 WTA), cu scorul de 6-3, 7-5.

Citește și Halep, în sferturi la Beijing după un meci nebun cu Petkovic

Halep s-a mai întâlnit până acum cu Ivanovic de 3 ori și s-a impus în două dintre partide. Românca a câștigat duelurile de la Madrid (sferturi, 2014), scor 6-2, 6-2 și de la Sofia (semifinale, 2013), scor 2-6, 6-1, 6-3. Halep a abandonat în prima întâlnire, cea din 2013, din primul tur al turneului de la Doha, la scorul de 6-3 pentru Ivanovic.

Jucătoarele s-au mai întâlnit și în cadrul Fed Cup, în aprilie, când România a învins Serbia. Atunci Halep a cedat în fața Anei, la capătul unei zile maraton, în care a evoluat în două partide (o victorie și o înfrângere).

Meciul Halep – Ivanovic va fi Live Text pe romanialibera.ro. Partida va avea loc vineri, cel mai probabil tot pe arena centrală, ora urmând să fie stabilită de organizatori.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...
Ultima oră
Pe aceeași temă