10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep a scăpat de o super jucătoare la Birmingham. Surpriza turneului!

Halep a scăpat de o super jucătoare la Birmingham. Surpriza turneului!

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a scăpat de a doua favorită a turneului Premier de la Birmingham. Ana Ivanovic, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în turul al doilea.

Ana Ivanovic (Serbia), locul 7 WTA, care își apăra titlul la Birmingham, a părăsit competiția încă de la primul său meci, ea având acces liber în primul tur. Ivanovic a fost învinsă de portugheza Michelle Larcher de Brito, jucătoare clasată doar pe locul 135 WTA, care s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 (6).

Simona Halep o putea întâlni pe Ivanovic în finala turneului. Românca s-a calificat în optimi, după ce a învins-o, în runda a doua, pe britanica Naomi Broady. Următoarea adversară a Simonei va fi o fostă coechipieră a Monicăi Niculescu din tenisul la dublu.

Citește și Simona Halep va întâlni o jucătoare surpriză în optimile turneului Premier de la Birmingham

Ivanovici se afla la primul său turneu de iarbă din acest an. Eliminarea sa este surprinzătoare în condițiile în care numărul 7 mondial trece printr-o formă foarte bună, ea ajungând, la Roland Garros, până în semifinale.

Larcher de Brito, în vârstă de 22 de ani, a reușit victoria carierei. Ea se oprise, la turneul de la Nottingham, unde Monica Niculescu a disputat finala, în turul al treilea al calificărilor.

 

 

 

Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă