10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep scapă de Șarapova! Rusoaica, eliminată de la Turneul Campioanelor

Halep scapă de Șarapova! Rusoaica, eliminată de la Turneul Campioanelor

Maria Șarapova, 2 WTA, a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, în urma meciului disputat, vineri cu Aganieszka Radwanska, locul 6 WTA. Rusoaica trebuia să nu piardă niciun set în fața polonezei pentru a rămâne în cărți pentru o calificare în semifinale, însă a cedat în setul al doilea.

Șarapova a câștigat meciul cu Radwanska, scor 7-5, 6-7 (7), 6-2. După ce Șarapova a pierdut setul doi, meciul a mai contat doar pentru ierahia finală a Grupei Albe.

"E atât de grozav să obții o victorie la Singapore. Era cât pe ce să termin în două seturi. A trebuit să mă recompun, să reîncep cu loviturile de bază. Sunt foarte bucuroasă că în cele din urmă am reușit să câștig un meci", a declarat Șarapova după ultimul său meci la Singapore.

Radwanska a reușit o revenire senzațională în setul al doilea, după ce a fost condusă mai întâi cu 4-0, apoi cu 5-1. Cu toate că a luptat pentru fiecare minge, în stilul său caracteristic, rusoaica a comis mai multe greșeli, în timp ce poloneza a închis foarte bine jocul și nu i-a mai oferit Șarapovei oportunități de a face puncte importante.

Maria Șarapova avea nevoie de o victorie în două seturi pentru a rămâne în competiție, asta după ce în primele două meciuri a fost învinsă atât de Caroline Wozniacki, scor 7-6 (4), 6-7 (5), 6-2, cât și de Petra Kvitova, scor 6-3, 6-2.

Șarapova ocupa înaintea meciului cu Radwanska ultimul loc în grupă, însă nu mai poate urca decât maximum până pe poziția a treia. Doar primele 2 locuri din cele două grupe, Roșie și Albă, se califică în semifinale.

Simona Halep, care are șanse mari să termine pe primul loc în Grupa Roșie, urmează să joace în sferturi cu locul al doilea din Grupa Albă. Poziția a doua în această grupă va putea fi ocupată doar de Wozniacki sau Radwanska, în funcție de rezultatul meciului Wozniacki – Kvitova.

Cele mai citite

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Zi perfectă pentru românce la Madrid! Irina Begu și Jaqueline Cristian au obținut victorii importante

Irina Begu s-a calificat în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Madrid, în timp ce Jaqueline Cristian a reuşit să acceadă pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă